Els nostres edificis

cartera-lloguers-fondo-der-00

Sant Gervasi de Cassoles, 95

Local en planta baixa d’un edifici de 1854, amb un ampli jardí a la part posterior que dóna al pati d’illa.

Elisa, 32

Edifici d’alt estànding construït el 2017 al barri de Sant Gervas de Barcelona, zona residencial molt tranquil·la, a tocar de la cruïlla del carrer Balmes i la Ronda de General Mitre, on hi ha tot tipus de serveis.

Modolell, 78

Local de 160 m2 en un edifici de 1957 al barri de Sant Gervasi de Barcelona, a la cruïlla del carrer Muntaner i la Ronda de General Mitre.

Modolell, 61

Habitatge de 160 m² en un edifici de 1957 al barri de Sant Gervasi de Barcelona, a tocar de la cruïlla del carrer Muntaner i la Ronda de General Mitre, on hi ha tot tipus de serveis.

París, 118

Edifici de 1964 al cor de l’Eixample Esquerra, amb vistes a l’Escola Industrial i la Serra de Collserola, a tocar de l’Hospital Clínic, Plaça Francesc Macià i l’estació de metro L5 Hospital Clínic.

Berguedà, 17-19

Edifici de 1993, en una zona molt tranquil·la del barri de Les Corts, a tocar de l’Illa-Diagonal, ben comunicada i amb tot tipus de serveis, a tocar de la cruïlla amb Travessera de Les Corts.

Maragall, 80

Edifici de 1956 situat al barri de Navas, zona molt ben comunicada i amb tot tipus de serveis, a tocar de la Plaça Maragall.

Consta de planta baixa amb dos locals comercials i 4 plantes altes amb 17 habitatges.

Gelabert, 15

Edifici de 1972 ubicat en una zona molt tranquil·la i amb tot tipus de serveis del barri de Les Corts. Consta de planta baixa, amb un local comercial, i tres plantes altes amb 4 habitatges i 2 oficines.

Camí Vell Sarrià, 23

Edifici de 1973 en una zona molt tranquil·la del barri de Les Corts, davant dels jardins de Joan Altisent, ben comunicada i amb tot tipus de serveis.

Loreto, 10

Edifici d’alt estànding de 1957, en una zona molt tranquil·la del barri de Les Corts, ben comunicada i amb tot tipus de serveis, a tocar de la cruïlla amb Avinguda Sarrià.

Nicaragua, 69

Edifici construït el 1954 que inicialment constava de planta baixa i quatre plantes altes. El 1974 s’efectuà una remunta en la que se li van afegir dues plantes pis, planta àtic i planta sobreàtic.

Indústria, 213

Edifici de 1962 situat a l’Eixample Dret, a tocar de la cantonada dels carrers d’Indústria i Independència, a tocar de l’estació de metro L5 Sant Pau – Dos de Maig.

Indústria, 207

Edifici de 2006 situat a l’Eixample Dret, a tocar de la cantonada dels carrers d’Indústria i Dos de Maig, en front de l’estació de metro L5 Sant Pau – Dos de Maig.

Sant Antoni Maria Claret, 244

Edifici de 2016 situat a l’Eixample Dret, amb acabats de gran qualitat, a tocar de la cantonada amb el carrer Dos de Maig, amb espectaculars vistes sobre el recinte modernista de Sant Pau i a la Serra de Collserola.

Joan Güell, 189

Edifici de 1967, situat al barri de Les Corts, a tocar del Corte Inglés-Diagonal i davant de l’estació de metro L-3 Les Corts i del mercat municipal. Zona molt tranquil·la, ben comunicada i amb tot tipus de serveis, a tocar de la cruïlla amb Travessera de Les Corts.

Rius i Carrió, 23

Edifici de 2009, al barri de Collblanch de l’Hospitalet de Llobregat, a tocar del barri de Les Corts de Barcelona.

Plaça de la Vila, 1.
Sant Climent de Llobregat

Edifici original del segle XIX rehabilitat integralment el 2007, al centre del tranquil poble de Sant Climent de Llobregat, amb vistes sobre la plaça de la Vila.

Autonomia, 26

Edifici de 2007, situat en un indret molt tranquil del barri de Sants, amb vistes sobre el parc de l’Espanya Industrial.

Cantunis, 88

Nau industrial de 1940 situada al peu de la muntanya de Montjuïc, davant la zona portuària de Barcelona.