Qui som?
Qui som?
Qui som?

Qui som?

Tradició constructora

Montserralt neix com l’evolució natural de l’empresa familiar del sector de la construcció més antiga de Barcelona, amb una trajectòria que es remunta al segle XIX (ostenta la condició de soci número 1 del Gremi de Contractistes).

A finals de la dècada de 1950 i com a resultat d’un relleu generacional, la nova direcció va simultaniejar l’activitat constructora per tercers amb l’edificació dels solars propietat de la família, amb la finalitat de crear un estalvi en forma de patrimoni immobiliari.

Durant les dècades de 1960 i 1970 s’edificaren la major part dels edificis que avui formen el patrimoni de Montserralt.

Naixement de Montserralt

Durant la dècada de 1980 l’empresa constructora començà a reduir progressivament la seva activitat.

A començaments de la dècada de 1990 i com a conseqüència d’un nou relleu generacional, l’activitat de construcció per a tercers s’abandona definitivament i neix Montserralt com a entitat dipositària dels immobles, a fi de dotar el patrimoni d’una gestió professionalitzada.

“Tant els edificis com els habitatges de Montserralt es troben en perfectes condicions, complint escrupolosament amb totes les exigències legals”.

No obstant això, la construcció continuarà formant part de l’ADN de Montserralt fins a dia d’avui, cosa que es manifesta de manera notòria en dos vessants. D’una banda, en l’edificació de 5 nous immobles que s’han incorporat al seu patrimoni; de l’altra, en la cultura de la rehabilitació i manteniment dels seus edificis, destinant una part significativa del seu benefici anual a la millora continuada del seu patrimoni. És per això que tant els edificis com els habitatges de Montserralt es troben en perfectes condicions, complint escrupolosament amb totes les exigències legals en matèria d’habitatge, seguretat, accessibilitat, contra-incendis, baixa tensió, etc.